Tanssikoulu Anna Palaa perustaja, tanssinopettaja-tanssija Anna Sainila aloitti kilpatanssin 4-vuotiaana Oulun Telemarkin riveissä. Anna on saavuttanut urallaan Suomen menestyksekäinpänä junioritanssijana viisi suomen mestaruutta, pohjoismaiden mestaruuden ja junioreiden maailman arvostetuimman kilpailun, Junior Blackpoolin pronssimitalin.

Aktiiviuransa jälkeen Anna opiskeli  tanssinopettajaksi Oulun Seudun Ammattikorkeakoulussa, josta valmistui 2005. Hän on suorittanut IDTA:n (International Dance Teacher’s Association) kansainväliset tanssinopettaja lajitutkinnot vakio- ja latinalaistansseissa.

image2

Anna on tullut koko kansan tutuksi tanssiopettajaksi MTV 3 -kanavan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta pareinaan Eppu Salminen, Jimi Pääkallo ja Sami Hedberg.  Tanssiopetustyön lisäksi Anna esiintyy tanssiproduktioissa Suomessa ja ulkomailla ja kiertää maailmaa legendaarisen rock-yhtye Leningrad Cowboysin riveissä.

Laajan esiintymis- ja  opetuskokemuksen, aurinkoisen elämänasenteensa ja villin persoonansa ansiosta Anna Sainila on unohtumaton tanssiopettaja joka aina ja ikuisesti Antaa Palaa!

 

Comments are closed.