AIKUISTEN TUNNIT
Tanssikoulu Anna Palaa syyskausi alkaen 29.9.2018

SooloLattarit/ Señoritat
SooloLattari-tunnit ovat yksin tanssittavia latinalaistanssitunteja joissa tanssitaan intohimoisten lattarirytmien tahtiin ja   harjoitellaan aitoa lattaritanssitekniikkaa päästä varpaisiin! Tunnit koostuvat alkulämmittelyistä, opetettavan tanssin perusharjoitteista ja koreografioista. Tanssilajeina ovat mm. Salsa, Samba, Chacha, Rumba, Merenque, Tango, Jive.
Taso: Alkeet
Opettaja: Anna Sainila

SooloSalsa
Paljon toivottu SooloSalsan viikkotunti saapuu villitsemään meidät! Tunnilla harjoitellaan salsan tekniikkaa, rytmiikkaa sekä rakennetaan virtaviivaisia koreografioita.

 
PariLattarit
PariLattarit ovat parin kanssa tanssittavia latinalaistanssitunteja. Tunnilla tanssitaan oman parin kanssa. Tunnit koostuvat opetettavan tanssilajin perusaskelten, tekniikan ja kuvioyhdistelmien harjoittelemisesta. Lajeina ovat mm. Salsa, Samba, Cha Cha, Rumba ja Jive.
Taso: Alkeet
Opettaja: Anna Sainila

Lavatanssit / SenioriLavaTanssit
Tunnilla harjoitellaan ja hiotaan timanttisiksi koti-suomalaisia lavatansseja, LavaLattareita unohtamatta! Lajeina ovat mm. Valssi, Foxi, Fusku, Jive, Tango, Humppa, Samba, Rumba, Cha Cha ym.
Taso: Alkeet
Opettaja: Anna Sainila

Tiiviskurssit
Tiiviskurssit tarjoavat huikean mahdollisuuden harjoitella perusteellisesti tanssitekniikkaa ja erilaisten tanssilajien karaktäärejä! Tiiviskurssi onkin ‘tiivistä tanssiin perehtymistä’, kahden tunnin minileiri, jossa sekä tanssisarjat että tekniikka kulkevat käsikädessä!!
Taso: Alkeet
Opettaja: Anna Sainila

 

 

Comments are closed.